tirsdag 14. desember 2010

The Peep show

På sommeravslutningen til quiltelaget vant jeg en pakke med stoff, og fikk som utfordring å sy noe av alt stoffet.  Resultatet skulle vises fram på juleavslutningen.  Juleavslutningen var i går, og her er det jeg viste fram - i sensurert utgave...


Som vist tidligere har jeg brodert bilder hentet fra illustrasjonene til boken "Erotiske Folkeeventyr"  Disse bildene har jeg sydd inn i dette teppet.  Men så kom Kari-datter og mente at som mor var det meningen at jeg skulle gå foran med et godt eksempel. Tja... da var det bare å sladde bildene, da!   På nettet fant jeg noen søte bilder som jeg broderte, og hadde akkurat nok rester fra gevinst-bunken til å sy rammer rundt.
 

 På Wikipedia beskrives et Peep-show som:
"an exhibition of pictures, objects or people viewed through a small hole or magnifying glass. Though historically a peep show was a form of entertainment provided by wandering showmen, nowadays it more commonly refers a presentation of a sex show or pornographic film which is viewed through a viewing slot."



Med sladden på plass er teppet koselig og uskyldig - men under dekket er det 21 års aldersgrense :-)











2 kommentarer:

Mr Internet sa...

Jeg har jo hørt om dette prosjektet før, men jeg var usikker på om jeg skulle tørre å være den første som la inn en kommentar. Hvis dette var på Facebook ville jeg ha nøyd meg med å trykke på Liker-knappen.

Det håndtverksmessige har jeg ingen forutsetninger for å uttale meg om, men ...

Du beviser i alle fall din store kreativitet og evne til å gå egne veier samt gode evener til å tilpasse deg og løse problemer.

snippen sa...

SÅ kjekt å se resultatet! Jeg var jo ikke på møtet i desember, da var jeg i Wien og snuste inn julestemning. Innmari kreativt med de sladdene! Du har god sans for humor! :)