søndag 23. januar 2011

Candy for the eyes

Ute har det vært grått og vått denne helgen.  Som trøst fant jeg fram en stoffpakke jeg hadde kjøpt fra Hancock's of Paducah, med strimler i deilige sukkertøyfarger.Strimler av 20 forskjellige stoff i full bredde ble sydd sammen, og det ble et stort stykke!  Og jeg som bare hadde tenkt å lage en liten brikke... Kaosteorien tilsier at små tilfeldigheter fører til uventede resultater til slutt!


Jeg skar strimler på tvers av de jeg hadde sydd sammen, og forskjøv de med en rute da jeg sydde de sammen på nytt.


Dette stykket ble faktisk nok til 8 dekkebrikker :-)  For å få litt mere
individualitet på brikkene har jeg stensilert på roser og sommerfugler.Så langt kom jeg denne helgen. Det skal bli hyggelig å spise frokost når disse er ferdige og ønsker oss God Morgen!


Ikke bare har jeg sydd toppene til dekkebrikker denne helgen, men har også malt stoff.  Tjohei - det er det morsomste som finnes :-)


Etter stoffet var malt, skrev jeg på eventyret om Bukkene Bruse med vannfast penn og trykket på geitebukker med en pepperkakeform.
Dette kunne jo egentlig blitt fint å bruke til et adventsprosjekt.  Men nå er det veldig lenge til advent...


Cloth Paper Scissors annonserte i det siste bladet at de arrangerer en Fabric Swap med selvfarget/malt stoff.  Send inn 6 biter på 9x9", og så får man tilbake ulike stoffbiter andre har laget.  Det tror jeg at dette stoffet skal få være med på :-)  Ciao!

1 kommentar:

snippen sa...

Genialt med de bukkene! Det ble kjempefint!!