tirsdag 28. desember 2010

Kaldt og vakkert

Naboene må ha trodd jeg var tullete i går kveld, kveldstur i kulden med kamera og makrolinse.  Men det var bare så avsindig vakkert med store iskrystaller...Hekken sto i full flor med en helt ny type blomster.Fra mitt nye arbeidssted har jeg verdens vakreste utsikt.  Til min store fornøyelse i går var det regatta rett utenfor kontorvinduet :-)
Hardhausen, fikk jeg vite at regattaen het. Sikkert et treffende navn!


fredag 24. desember 2010

Julaften


Det er kaldt på Sunnmøre denne julaften.  Selv himmelen fryser! Inne har jeg pyntet med årets engler.  I år ble de litt utradisjonelle og fant veien et annet sted enn til juletreet.Det er engler til å bli i godt humør av :-)


Engelen under passet fint sammen med juletreet jeg fikk av Marit-datter for et par år siden.  (Når jeg ser vingene på disse englene minner det meg om vingene til humla, helt selvmotsigende og mot tyngdeloven at det går an å fly en så stor kropp med så små vinger!)Juletreet er kommet opp.  Det har stått der et par dager allerede, har jeg først brukt 600 kr på et tre så skal jeg se det lengst mulig!Jeg har vært litt ekstravagant i år, og kjøpt Karen Blixen julepynt.  De er så vakre at de kunne bli brukt som halssmykker!


God jul fra Siri og Jack!mandag 20. desember 2010

Desember

Hittil i desember har jeg opplevd vakre soloppganger...

...kjøpt hvit amaryllis som stråler kaldt og vakkert ...... jeg har tent hundrevis av stearinlys ...
... jeg har opplevd vakre solnedganger også ...... jeg har begynt i ny jobb som prosjektleder på... har kjøpt samme julekulestrikkebok som tusenvis
av andre strikkeglade...... og funnet tid til å strikke noen julekuler også...
Nå er det snart jul!tirsdag 14. desember 2010

The Peep show

På sommeravslutningen til quiltelaget vant jeg en pakke med stoff, og fikk som utfordring å sy noe av alt stoffet.  Resultatet skulle vises fram på juleavslutningen.  Juleavslutningen var i går, og her er det jeg viste fram - i sensurert utgave...


Som vist tidligere har jeg brodert bilder hentet fra illustrasjonene til boken "Erotiske Folkeeventyr"  Disse bildene har jeg sydd inn i dette teppet.  Men så kom Kari-datter og mente at som mor var det meningen at jeg skulle gå foran med et godt eksempel. Tja... da var det bare å sladde bildene, da!   På nettet fant jeg noen søte bilder som jeg broderte, og hadde akkurat nok rester fra gevinst-bunken til å sy rammer rundt.
 

 På Wikipedia beskrives et Peep-show som:
"an exhibition of pictures, objects or people viewed through a small hole or magnifying glass. Though historically a peep show was a form of entertainment provided by wandering showmen, nowadays it more commonly refers a presentation of a sex show or pornographic film which is viewed through a viewing slot."Med sladden på plass er teppet koselig og uskyldig - men under dekket er det 21 års aldersgrense :-)