lørdag 29. mars 2008

Kitchen talk...Se her! Er det noe jeg er stolt av så er det hvordan kjøkkenet ble :-) Jeg sitter hver dag og bare nyter det. Det er veldig lyst og monotont i grunnfargene så dermed kan vi ha temafarger. Akkurat nå er det blått. Blå gardiner, alt det blå dekketøyet jeg har står i hyllene og så fikk jeg opp mine tre blå bilder jeg sydde for ca et år siden. Når vi er lei av blått (går det an?) er det en smal sak å endre til noe annet.

Taklampa er jeg spesielt fornøyd med - kjøpte den på Glassmagasinet i Oslo, den heter Little Bang og er designet av Black + Blum, et Sveitsisk/Engelsk designerteam Jeg kjøpte også en annen lampe de har designet - Libelulle. Den skal henge i gangen.
Akkurat disse dagene jobber jeg som en besatt for å få gangen ferdig før torsdag - da skal foten under kniven og jeg blir satt på sidelinja en liten stund. Det skal bli godt både at foten blir bra og å ikke være i stand til å gjøre noe noen dager...


Look! I am so proud of my new kitchen :-) Each day I sit and enjoy my new room. It is very light and monotenous colourwise, and so it is easy to have themecolours Right now it is blue - blue curtains, blue cutlery in the open shelves, and my blue triptych has finally made the walls. When we get tired of blue (is that possible?) then we can easily change to another colour.

I am especially pleased with the pendant lamp bougth in Oslo. It is designed by Black + Blum, a Swiss/English designer team. I also bought their pendant Libelulle which will be in my hallway.
Right now I am working like a maniac to get the hallway finished before having a small foot-surgery next week. I am looking foreward both to get the foot fixed and to get some days when I am unable to do any work...

søndag 23. mars 2008

God påske!

Nå begynner ting å komme på plass! Ungene og jeg har brukt påsken til å få ryddet og gjort rommene klare. Det begynner å se ut som et beboelig hjem :-) Det nye kjøkkenet kom opp rett før påskeferien, jeg kan nesten ikke tro hvor heldig jeg var at det gikk så fort! De fleste møblene jeg har kjøpt har kommet - begynner å bli en racer på å montere flatpakkede møbler - og er satt der de skal være. Det som står igjen er gang og trapp, entrè, vaskerom og bad (skrekk og gru).

To problemer må løses: Jeg må finne igjen batteriladeren til kameraet slik at jeg får tatt og vist skrytebilder. Og så må jeg lære meg hvordan den nye laptopen kan oppføre seg som pc'er flest! Nå hopper det jeg skriver fra linje til linje, og plutselig er bokstavene midt inni et annet ord. Ugh!